VASA MVP DRUGI GODINU UZASTOPNO! Ovacije u Areni, oglasio se doktor košarke!

Autor: M.S.

Sport

21.05.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su u finalu fajnal-fora Evrolige održanom u Beogradu ekipu Real Madrida sa 58:57 i tako po drugi put uzastopno podigli šampionski pehar.

VASA MVP DRUGI GODINU UZASTOPNO! Ovacije u Areni, oglasio se doktor košarke!

Foto: Starsport

Odmah po završetku duela Vasa Micić se obratio navijačima u Areni, a oni su mu u isto vreme svojim ovacijama dodeli nagradu MVP-a!

- Prvo hvala svim navijačima koji su bili u Areni. Ostao sam bez reči! Čestitke saigračima, kao i Realu. Hvala svima još jednom. I ova titula je posebna. Ništa se kod mene nije bitnije promenilo do pre pet minuta (kada se završila utakmica). I dalje sam bez teksta. Celog života nosiću ovaj momenat u srcu, biće zauvek prelepa uspomena. Ne znam koliko će mi odmora biti potrebno posle večeras. Svi znaju da će večeras goreti Beograd, povešću ceo tim u izlazak i slavićemo kao nikada pre- rekao je Micić nakon meča.

Miciću je odmah nakon duela u Areni dodeljena i nagrada za MVP-a završnog turnira u Beogradu. On je to priznanje preuzeo sa srpskom zastavom oko vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading