GRČKI HULIGANI PRAVILI NEREDE NA NOVOM BEOGRADU: Navijači Olimpijakosa POHAPŠENI pred Fajnal-for! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica pred završni turnir Evrolige!

GRČKI HULIGANI PRAVILI NEREDE NA NOVOM BEOGRADU: Navijači Olimpijakosa POHAPŠENI pred Fajnal-for! (VIDEO)

Foto: Printskrin: Twitter/Marko Stojković

Navijači Olimpijakosa u velikom broju su pristigli u Beograd kako bi prisustvovali Fajnal-foru Evrolige, a na Novom Beogradu su viđeni incidenti u režiji Grka.

Naime, nekolicina njih su privedena usled incidenta i neće moći da gledaju polufinalni duel protiv Efesa, koji je na programu od 18 časova u "Štark areni"

 

Privedeno je nekoliko desetina huligana, a sukobi su se donekle mogli i očekivati, s obzirom na činjenicu da pripadnici navijačke grupe "Gate 7" neguju bratske odnose sa "Delijama", a izuzetno su omraženi među "Grobarima".

Inače, grčki fanovi su bukvalno okupirali ulice srpske prestonice, a kako se provode po Beogradu možete pogledati u galeriji.

Podsetimo, drugi polifnalni par čine Barselona i Real Madrid, a susret za evropsku titulu, kao i za treće mesto, igraće se prvog dana vikenda, takođe u našoj najvećoj dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bitange

19.05.2022 15:04

HULIGANIZAM NA DELO. HAPSI BAGRU !