ŠOK ZA ŠOKOM: Neverica u NBA ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.05.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

ŠOK ZA ŠOKOM: Neverica u NBA ligi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa propustili su veliku priliku da se plasiraju u finale Zapadne konferencije.

Oni su u petom meču doživeli epski debakl od Memfisa. Grizlisi su slavili sa 134:95 i tako smanjili rezultat na 3:2.

Iako ni na ovom meču nije bilo Dža Morenta, Memfis je dominirao od početka do kraja, a u jednom trenutku je imao i neverovatnih 55 poena razlike, 119:64. Voriorsi su uspeli samo da ublaže bruku do završetka duela.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Džekson junior, Džons i Bejn sa 21 poenom, Bruks je dodao 12, a Vilijams i Klark po 11 poena.

Kod Voriorsa bolji od ostalih bio je Klej Tompson sa 19 poena, Kuminga je dodao 17, a Kari je postigao samo 14 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica meč je završio sa pet postignutih koševa.

Košarkaši Boston Seltiksa doživeli su iznenađujuć poraz na svom terenu od Milvoki Baksa rezultatom 110:107.

Janis i drugovi sada vode sa 3.2 i u narednom meču pred svojim navijačima imaće priliku da se domognu finala Konferencije.

Seltiksi su imali sve u svojim rukama, ali su na neverovatan način ispustili pobedu.

Kod Baksa posebno su se istakli Janis Adetokumbo (trojka za -3, 105:102), Džru Holidej (trojka za nerešeno, 105:105 + ukradena lopta u poslednjem napadu), i Bobi Portis koji je uhvatio ključni skok, a potom i dao koš za 108:107.

Tragičar Bostona je Markus Smart koji je prvo promašio polaganje na osam sekundi do kraja, a zatim je izgubio loptu u poslednjem napadu, odnosno Džru Holidej mu je ukrao.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Janis Adetokumbo sa 40 poena, 11 skokova i tri asistencije, Holidej je ubacio 24 i uz to je imao osam skokova i osam asistencija, dok je Portis imao 14 poena i 15 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading