"GLEDAJTE PROKLETU"... Sraman UDAR NBA šampiona na Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

11.05.2022

17:33

Centar Denver Nagetsa na "radaru" čoveka koji je pre 14 godina pokorio Ameriku.

"GLEDAJTE PROKLETU"... Sraman UDAR NBA šampiona na Nikolu Jokića!

Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić ponovo je osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige i tako odbranio titulu MVP-a osvojenu prošle sezone. 

Ipak, postoje i oni koji osporavaju ponovni izbor centra Denver Nagetsa, a jedan od njih je i Dok Rivers, trener Filadelfije.

Tanjug/AP

 

Ne znam da li je Embid mogao da uradi više nego prethodne sezone, igrao je cele sezone bez drugog najboljeg košarkaša. Slušajte, njegov (Jokićev) rezime je sjajan. Ne želim ništa da oduzmem od Jokića zato što je i on strašan košarkaš - rekao je Rivers.

Srbin je ove sezone prosečno beležio 27 poena, 14 skokova i osam asistencija, ali ni to čoveku koji na klupi Boston Seltiksa 2008. godine osvojio NBA ligu nije dovoljno kako bi odao poštovanje povremenom reprezentativcu Srbije.

 

 

- Isto tako smatram da to društvo voženo analitikom... svet poludi kada iskoriste neke neke parametre. Mislim, gledajte prokletu igru i odlučite - istakao je iskusni stručnjak i dodao:

Na kraju dana, da je Džoel osvojio, kao što smatram da je trebalo, svakako bi bilo kritika. Isto bi bilo i sa Janisom. Nažalost, samo jedan momak je mogao da osvoji.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading