KAPITEN PARTIZANA PRED BUDUĆNOST! Krećemo od samog početka!

Autor:

Sport

08.05.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Rade Zagorac govorio je o stanju u ekipi pred nastavak sezone.

KAPITEN PARTIZANA PRED BUDUĆNOST! Krećemo od samog početka!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Rade Zagorac

Košarkaši Partizana u utorak od 19 časova igraju protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige.

Otkako je Partizan poražen od Burse nije bilo mnogo aktivnosti, ali je ekipa uredno trenirala i spremala se za nastavak sezone:

- Nakon svima poznatog neuspeha i šoka protiv Burse imali smo mali period bez treninga kako bismo sakupili novu energiju i praktično počeli iznova. Posle velikog neuspeha nije lako početi ispočetka i nakon uvodnih par dana gde su ostali repovi frustracije i nezadovoljstva brzo smo smo se vratili na ono kako želimo da izgleda i na ono što može da nam pomogne da ostvarimo primaran cilj ove sezone. Na svima nama je bila uloga da probamo da se osvežimo i da se resetujemo na ono stanje u kojem smo bili pre utakmice sa Bursom- rekao je kapiten Rade Zagorac.

Partizan od 2013. nije igrao u finalu ABA lige. Sada je prva prepreka tim Aleksandra Džikića koji je pre serije protiv Partizana morao da savlada FMP. Slavili su sa 2:0.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar

- Zanimljiv podatak, nisam ga ni ja bio svestan. Igramo protiv protivnika koga smo dva puta pobedili u vrlo neizvesnim utakmicama. Oni su kvalitetna ekipa koja ima jak domaći teren uprkos oscilacijama tokom sezone. Bez preterano velikog uvoda i velikih reči spremamo se za utakmicu i za sve izazove.

Mladi plejmejker ekipe iz Humske Jam Madar je istakao da su treninzi protekli u atmosferi žestokog rada.

- Mislim da smo uradili dobar posao da se prilagodimo novoj situaciji. Ponovo ulazimo u vrlo bitan period sezone, atmosfera je dobra u timu, teramo jedni druge da budemo što bolji. Respektujemo protivnika, moramo da se još pripremimo za njih jer dugo nismo igrali, moramo da budemo na maksimumu kako bismo pobedili. Pripremamo se preko treninga i bićemo spremni za borbu- rekao je Madar.

Republika

Foto: Starsport

Balša Koprivica

Balša Koprivica je takođe svestan koliko je važan okršaj u utorak.

- Neki put u životu nemaš drugu šansu da ispraviš nešto, ali eto nama se daje ta druga šansa kroz ABA ligu da uradimo nešto pozitivno. Očekivanja su da uvek pobedimo. Pobedili smo ih dva puta, ali smatram da gledajući ih protiv FMP Železnika da su sada mnogo bolja ekipa. U plej-ofu se igra jače i smatra da ćemo biti spremni za ovu utakmicu- izjavio je mladi centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading