PLANULE KARTE ZA F4 U BEOGRADU! RASPRODATO!

Autor: V.Z.

Sport

08.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Arena goreće na završnom turniru Evrolige od 19. do 21. maja! Svih 18.000 karata po meču ekspresno je planulo, pa u našu najveću dvoranu, koja će drugi put biti domaćin eliti, kao i 2018, neće moći igla da padne.

PLANULE KARTE ZA F4 U BEOGRADU! RASPRODATO!

Foto: Tanjug/AP

Real osvojio Evroligu kada se F4 igrao u Beogradu 2018. godine

To je potvrdio i Goran Vesić, predsednik Počasnog odbora za organizaciju fajnal-fora.

- Karte za predstojeći završni turnir Evrolige su rasprodate. Za one koji nisu kupili karte ili se nisu setili da to učine na vreme, obezbedićemo javno gledanje utakmica na gradskim trgovima - poručio je Vesić.

Za šampionski prsten 2022. boriće se branilac titule Efes, koji će u polufinalu igrati protiv Olimpijakosa, dok će u drugom polufinalu snage odmeriti španski velikani Barselona i Real, koji je podigao pehar u Areni 2018. Najveću podršku imaće atinski crveno-beli jer su Grci navodno kupili čak 45 odsto ulaznica, a slede Španci (Real i Barselona po 16 odsto), dok su po pet odsto kupili navijači Efesa i ljubitelji košarke u Srbiji. Interesantno, pristalice Makabija su kupile šest odsto karata, a "ponos Izraela" i nije stigao do turnira. Svi oni će ostaviti veliki novac u Beogradu i našoj zemlji.

EVROLIGA

POLUFINALE

19. maj

Real Madrid - Barselona

Olimpijakos - Efes

- Ako znamo da oni prosečno ostaju četiri dana, a da dnevno troše s hotelom oko 300 evra, znači da će u Beograd doneti skoro 22 miliona evra. To nije sve. Na to treba dodati ekipe učesnice završnog turnira i timove koji ih prate i novinare - dodao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je ukazao da Beograd neće biti samo centar košarkaškog sveta već će se završni turnir Evrolige prenositi, što direktno, što odloženo, u skoro svim evropskim zemljama i više desetina zemalja van našeg kontinenta, a naša privreda će zaraditi ukupno preko 25 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading