SRBIJA NA NOGAMA: U Beograd stižu LUDI TIFOZI, a DELIJE ih dobro poznaju!

Autor:

Sport

06.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas navijačko ludilo u prestonici naše zemlje!

SRBIJA NA NOGAMA: U Beograd stižu LUDI TIFOZI,  a DELIJE ih dobro poznaju!

Foto: Starsport

Koreografija Delija

Košarkaši Olimpijakosa posle velike drame savladali su Monako sa 94:88 u majstorici (3:2 u seriji) četvrtfinala Evrolige i plasirali se na fajnal-for, koji će se od 19. maja do 21. maja održati u Beogradu.

Meč u Dvorani mira i prijateljstva ostaće upamćen i po upadu navijača u teren na devet sekundi pre kraja, zbog čega će Grci morati da plate makar novčanu kaznu Evroligi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Olimpijakos će u srpskoj prestonici u polufinalu igrati protiv branioca trofeja Efesa (19. maj, 21.00), dok će se istog dana, samo tri sata ranije, sastati španski giganti Real i Barselona. Finale je zakazano za nedelju 19. maj (19.00), a nema sumnje da će atinski crveno-beli imati ubedljivo najveću podršku od svih ekipa.

Razlog je činjenica da su njihova navijačka grupa "Gejt 7" i navijači Crvene zvezde delije u bratskim odnosima i da često pružaju podršku jedni drugima na važnim mečevima.

Republika

Foto: Starsport

 

Inače, duel u Pireju, kojim je Olimpijakos izborio plasman na fajnal-for, s tribina su posmatrali NBA superstar Kevin Durent i poznata glumica Ema Stoun.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Durent je veliki prijatelj s bekom Monaka Majkom Džejmsom i izrazio je želju da završi karijeru u Evropi, u dresu Barselone.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

EVROLIGA

FAJNAL-FOR

Polufinale

19. maj

Barselona - Real 18.00

Olimpijakos - Efes 21.00

21. maj

Za treće mesto 16.00

Finale 19.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading