ZVEZDA SILOVITO ULAZI U PLEJ-OF: Radonjić i ekipa ZADOVOLJNO trljaju ruke!

Autor:

Sport

23.04.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabrujuća i rutinska pobeda za njih danas.

ZVEZDA SILOVITO ULAZI U PLEJ-OF: Radonjić i ekipa ZADOVOLJNO trljaju ruke!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde su lako pobedili ekipu Igokee u poslednjem kolu regularnog dela sezone ABA lige.

- Posle 62 meča ulazimo u fazu u kojoj moramo da uradimo najbolje što možeo i da nećemo biti na zadovoljavajućem nivou. Ovo je period totalno kontra od svega i treba samo da pokušamo da uradimo najbolje što možemo da budemo u najboljem mogućem stanju. Verovatno pred Zvezdom najteže polufinale poslednjih godina, jer nikada nismo bili u takvoj situaciji. Ne znam ni kada je tačan datum, videćemo šta će se dešavati ovih dvadesetak dana. Opreznost se povećava, mobilizacija mora da bude maksimalna, da uradimo najviše što možemo, da budemo svesni da nećemo biti dobri i da tako uđemo u seriju i vidimo šta može da se napravi - izjavio je Dejan Radonjić, trener crveno-belih.

Mogli bi ponovo da se sastanu sa Igokeom, u polufinalu.

- U polufinalu nas čeka ekipa koja će biti u takmičarskom ritmu. Da ne pričam o formi. To bi bilo iluzorno. Datum polufinala zavisi od Evrokupa, pa od preliminarne faze plej-ofa. Može da se desi da saznamo na 10 dana do utakmice - dodao je.

 

 

Crvena zvezda je spremna za predstojeći period.

- Pokušaćemo da napravimo modifikacije koje budu bile potrebne. Ostaje da se vidi da li možemo da nađemo kontronle mečeve i u odnosu na to dodatno se podignemo i da uradimo sve što možemo da što spremniji dođemo do tih mečeva. Plan je tu, krenuli smo već da ga sprovodimo - zaključio je.

Crvena zvezda je već ranije obezbedila plej-of, te je današnji meč protiv Igokee bio od vrlo malog značaja za njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading