NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU POVREĐENOG KOŠARKAŠA: Mladi igrač se nalazi u indukovanoj komi nakon operacije, evo kakve su prognoze lekara!

Autor:

Sport

15.04.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tešku povredu zadobio je bosanskohercegovački košarkaš koji na stupa za Breogan iz Luga tokom prvenstvenog susreta španske ACB lige.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU POVREĐENOG KOŠARKAŠA: Mladi igrač se nalazi u indukovanoj komi nakon operacije, evo kakve su prognoze lekara!

Foto: YouTube/Printscreen

Prema infomarcijama koje stižu iz Španije, a koje prenose bosanskohercegovački mediji, mladi košarkaš Dženan Musa nalazi se u indukovanoj komi nakon hitne operacije koja je obavljena tokom prethodne noći usled rupture dušnika. 

 

 

Musa se nalazi na odeljenju Intenzivne nege usled hematoma koji je prisutan, a može da izazove dodatne probleme sa disanjem, ali i sa dotokom krvi.

Uz mladog košarkaša se u Španiji nalaze njegova porodica, kao i menadžer Miško Ražnatović. Najvažnije je da se Dženan Musa nalazi van životne opasnosti, a ako oporavak bude išao po planu, mladi košarkaš bi za dva dana čak mogao i da napusti bolnicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading