JEZIVA SCENA NA ŠPANSKIM KOŠARKAŠKIM TERENIMA: Zbog povrede je morao hitno na operacioni sto - sprečeno je ono najgore! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

15.04.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom susreta španske košarkaške ACB lige viđena je jeziva scena koja je mogla imati i katastrofalne posledice.

JEZIVA SCENA NA ŠPANSKIM KOŠARKAŠKIM TERENIMA: Zbog povrede je morao hitno na operacioni sto - sprečeno je ono najgore! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, tokom susreta između Breogama i Manrese, bosanskohercegovački košarkaš, Dženan Musa u jednom od napada svoje ekipe zadobio je udarac u predelu vrata.

Dvadesetdvogodišnji košarkaš je ostao nepomično da leži na parketu, a kasnije je ustanovljeno da je zadobio frakturu dušnika što je za posledicu imalo i velike probleme sa disanjem.

 

 

Usled svega, košarkaš rođen u Bihaću hitno je podvrgnut operativnom zahvatu i na sreću sada se nalazi u dobrom stanju.

Povodom svih dešavanja, saopštenjem se obratio se i klub Dženana Muse, Breogan:

- Igrač Breogana Džanan Musa operisan je u Huli kako bi se osiguralo pravilno disanje nakon što je od zadobijenog udarca na utakmici zaradio frakturu dušnika - stoji u saopštenju trenutno desetoplasirane ekipe španske ACB lige.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading