KRAJ SAGE: Vasa Micić STIŽE u Milano!

Autor:

Sport

13.04.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana je poslednja utakmica regularnog dela Evrolige.

KRAJ SAGE: Vasa Micić STIŽE u Milano!

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Košarkaši Makabija su na svom terenu savladali Fenerbahče u zaostaloj utakmici 23. kola Evrolige.

Ponos Izraela je slavio rezultatom 85:76 (21:21, 24:22, 21:19, 19:14) u poslednjem meču regularnog dela elitnog evropskog takmičenja.

Najzaslužniji za trijumf Makabija bio je Džejms Naneli sa 19 poena, a pratili su ga Ante Žižić sa 16 i Skoti Vilbekin koji je dodao 14.

Na drugoj strani, u ekipi Aleksandra Đorđevića, je Devin Buker ubacio 14 poena, dok je Ahmet Duverioglu pridodao 12. Srpski reprezentativac Marko Gudurić je upisao po šest poena i asistencija, tri uhvaćene i jednu ukradenu loptu.

Ovom pobedom je Makabi obezbedio peto mesto na tabeli pred plej-of, pa će se za plasman na fajnal-for boriti sa madridskim Realom. Takođe, trijumf izraelskog velikana poslao je aktuelnog prvaka Evrope, ekipu Efesa, na Olimpiju u doigravanju, pa će srpski reprezentativac Vasilije Micić preko Milana pokušati da se domogne još jednog F4 elitnog takmičenja...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading