MORAČA JE IPAK PREDUBOKA: Čačani ubedljivo poraženi u Podgorici!

Autor:

Sport

11.04.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 26. kola regionalne ABA lige u podgoričkoj "Morači" gostovali su košarkaši iz Čačka.

MORAČA JE IPAK PREDUBOKA: Čačani ubedljivo poraženi u Podgorici!

Foto: Starsport

Ekipa Budućnosti izgubila je sve šanse da se na kraju ligaškog dela takmičenja nađe na jednoj od prve dve pozicije na tabeli, ali im je duel protiv čačanskog Borca bio značajan kako bi u direktnoj borbi sa ljubljanskom Cedevita Olimpijom obezbedili barem treće mesto na kraju prvfe faze takmičenja.

Na kraju Budućnost - Borac 97:73 (21:17, 22:21, 26:22, 28:13).

Već na samom startu meča Podgoričani su stigli do osetne prednosti, ali kako je meč odmicao, ekipa iz Čačka je hvatala rezultatski priključak. 

Polovinom drugog perioda igre ekipa trenera Marka Marinovića uspela je i da stigne do minimalne prednosti, ali je ubrzo domaćin "ubacio u veći stepen prenosa", pa se na odmor otišlo sa rezultatom 43:38.

 

 

I u trećem periodu igre Borac je održavao kakav, takav rezultatski egal, ali nije mogao da stigne u situaciju da rezultatski prelomi susret.

U poslednjih deset minuta igre dileme više nije bilo. Ovaj period igre Podgoričani su ubedljivo rešili u svoju korist i na kraju je domaća ekipa slavila sa više nego velikih 24 poena razlike.

Najefikasniji kod pobednika bili su Igor Drobnjak sa 16 i Marko Jagodić Kuridža sa 15 poena, dok je u ekipi iz Čačka bolji od ostalih bio Marko Pecarski sa 14 postignutih poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading