MORNAR SE UDAVIO U PIONIRU: Rutina Željkovog Partizana, crno-beli hvataju ZALET za plej-of ABA lige!

Autor:

Sport

02.04.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinsko slavlje crno-belih.

MORNAR SE UDAVIO U PIONIRU: Rutina Željkovog Partizana, crno-beli hvataju ZALET za plej-of ABA lige!

Foto: Starsport

Uroš Trifunović

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mornara u dvorani "Aleksandar Nikolić" u 25. kolu ABA lige rezultatom 95:83. Crno-beli su dvocifrenu prednost stekli već nakon prve četvrtine (23:11), a u vođstvu su bili tokom čitavog toka susreta, pa se pitanje pobednika nijednog momenta nije postavljalo.

 

 

Barani su uspeli da priđu na minus šest, pogotkom Šehovića sa penala na osam minuta pre kraja utakmice (72:66), ali su odmah potom odgovorili Smailagić i Panter (trojka) koji su vratili stvari na svoje mesto.

 

U pobedničkom sastavi istakao se Ledej sa 24 poena (četiri trojke), uz po pet skokova i asistencija, a pratio ga je Panter sa 16 koševa.

U redovima crnogorskog predstavnika sa sjajnom formom nastavio je Mihailović, koji je predvodio sve strelce sa 25 poena, ali to Mornaru nije bilo dovoljno da izbegne poraz u Pioniru.

Partizan zauzima drugu poziciju na Jadranu sa učinkom 19-4, dok je tim iz hale "Topolica" deveti (9-13). Parni valjak u sredu gostuje Trentu u Italiji, a tim duelom zatvoriće grupnu fazu takmičenja u Evrokupu.

Podsetimo, ranije tokom dana Budućnost je preslišala Krku u Novom Mestu, dok je FMP iz Železnika "overio" vizu za doigravanje pobedom nad Splitom na "Gripama", posle produžetka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading