NIJE MOGAO SAM: Sjajni Jokić nedovoljan za trijumf! Da li je i plasman u plej-of doveden u pitanje?

Autor:

Sport

02.04.2022

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učinio je sve što je u njegovoj moći, ali je trijumf izostao.

NIJE MOGAO SAM: Sjajni Jokić nedovoljan za trijumf! Da li je i plasman u plej-of doveden u pitanje?

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Novu sjajnu partiju pružio je Nikola Jokić. Tokom duela sa ekipom Minesote, srpski reprezentativac je ostvario skor od 38 poena, 19 skokova i osam asistencija, ali je ekipa iz Mineapolisa slavila rezultatom 130:136 (35:40, 30:30, 29:28, 36:38).

I pored činjenice da je viđen prilično neizvestan meč, ekipa Denvera je gotovo tokom celokupnog toka susreta bila u deficitu. Uspeli su domaći košarkaši u finišu susreta da stignu do tri poena zaostatka, ali do potpunog preokreta se nije moglo. Jednostavno, Minesota je u svojim redovima imala fantastične Karl Entoni Taunsa i Danđela Rasela koji su sa 32, odnosno 24 postignuta poena vodili svoju ekipu ka važnom trijumfu.

 

 

Ekipa Nikole Jokića i dalje zauzima šestu poziciji na tabeli Zapadne konferencije sa skorom od 46 pobeda i 32 poraza, dok se stepenicu niže nalazi upravo Minesota koja je zabeležila dva trijumfa manje. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading