PARTIZAN MOŽE PRVI DA BIRA: Sjajna vest za crno-bele, Grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

28.03.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno uoči sledeće sezone.

PARTIZAN MOŽE PRVI DA BIRA: Sjajna vest za crno-bele, Grobari u TRANSU!

Foto: Starsport

Selidba iz "Štark arene" u dvoranu "Aleksandar Nikolić" umnogome je poremetila finansijske planove Partizana, o čemu je govorio i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Kada igramo u Pioniru, skuplja nam je organizacija utakmica od ostvarenih prihoda u toj hali. Atletsko svetsko prvenstvo, koje je bilo važno za našu zemlju, omelo nas je da ostvarimo prihode od utakmica u protekla tri meseca u odnosu kada ih igramo u Areni - objasnio je Mijailović za "Blic".

Republika

Foto: Starsport

Pionir skupo koštao Partizan - Ostoja Mijailović

Ipak, kako saznaje "Mozzartsport", od naredne sezone će sve biti drugačije. Crno-beli će imati pravi preče zakupnine naše najveće dvorane, na osnovu ugovora sklopljenog 2019. godine, pa će imati mogućnost odabira utakmica koje će igrati u areni kao domaćin.

Ove sezone, od osam mečeva u Evrokupu, Parni valjak je tri odigrao u "Štark areni", a "Grobari" sa nestrpljenjem iščekuju trajni povratak njihovih izabranika u kultnu dvoranu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading