DOŠLI SU DA SE TUKU SA NAMA: Kuva posle DRAME u Tivoiju: Golemac OTVORIO karte o Željkovom Partizanu!

Autor:

Sport

27.03.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se slovenački stručnjak.

DOŠLI SU DA SE TUKU SA NAMA: Kuva posle DRAME u Tivoiju: Golemac OTVORIO karte o Željkovom Partizanu!

Foto: Starsport

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac

Košarkaši Cedevita Olimpije nadigrali su Partizan u dramatičnoj završnici u kultnom Tivloju, a trener Ljubljančana Jurica Golemac susret je opisao kao "neverovatan".

Strateg slovenačkog tima je apostrofirao agresivnost crno-belih koja je napravila mnoštvo problema njegovim izabranicima.

- Sigurno da je ovo jedna posebna utakmica. Danas je Partizan imao neverovatnu agresivnost, igrao na granici faula. Osetila se nervoza u napadu kod nas. Na kraju nam je došlo da smo pogodili dva važna šuta kada je bilo potrebno. Jogi je na kraju pogodio to što je pogodio - poručio je Golemac, a zatim je dodao:

 

 

Neverovatna utakmica, zaista neverovatna... Čestitke mojim igračima, neverovatna borba, neverovatna želja. Neverovatna energija, to je povezano skupa sa publikom u Tivoliju. Ni u jednom trenutku se nismo predavali, ni publika nije odustajala od nas kad smo zaostajali pet do sedam razlike. U poslednjoj četvrtini sjajna odbrana, ginuli su jedan za drugoga, išli na svaki skok, to je na kraju nagrađeno zarad želje i borbe, tako smo došli do pobede - dodao je Slovenac.

Podsetimo da su Slovenci slavili košem Ferela u neizvesnoj završnici, a izveštaj meča možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realan

01.04.2022 13:46

GOLEMAC mali covek PATOLOSKI lazov spin majstor ! SRAM te bilo GNJIDO.