KOŠARKAŠI SVET JE OSTAO U ŠOKU: Niko nikada nije ovako ponizio jednog od najboljih!

Autor:

Sport

26.03.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ga smatraju jednim od najboljih igrača koje je košarkaški sport iznedrio.

KOŠARKAŠI SVET JE OSTAO U ŠOKU: Niko nikada nije ovako ponizio jednog od najboljih!

Foto: Tanjug/AP

Majkl Džordan je osvojio šest NBA prstenova sa ekipom Čikago Bulsa. Vladali su "Bikovi" 90-tih godina XX veka američkom košarkom, a pored svih asova koji su nastupili na parketu dvorane u državi Ilinois, jasno je da ništa od tih uspeha ne bi bilo da njihov dres nije nosio upravo Džordan.

Upravo zbog svega navedenog, potpuno je nejasna izjava Džejsona Vilijamsa, čuvenog plejmejkera poznatijeg po nadimku "bela čokolada" koji je tokom igračke karijere nastupao za Sakramento, Memfis, Majami i Orlando:

- Džordan bi sigurno bio igrač Ol-star kvaliteta, ali ne bi dominirao. Ne želim da me shvatite pogrešno, odbrane su se promenile. Danas bi u određenim trenucima imao po trojicu igrača na sebi, dok se u njegovom vremenu više igralo jedan na jedan. Majkl Džordan bi bio veliki košarkaš, ali ni blizu kakav je bio u svoje vreme - zaključio je Vilijams.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading