POSLE POBEDE NAD IGOKEOM: Obradović pričao o POVREĐENOM tandemu

Autor:

Sport

19.03.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su u 23. kolu ABA lige pobedili Igokeu, a na toj utakmici su nezgodne udarce dobili Balša Koprivica i Jam Madar, što je prokomentarisao i Željko Obradović.

POSLE POBEDE NAD IGOKEOM: Obradović pričao o POVREĐENOM tandemu

Foto: Starsport

Posle meča, trener crno-belih je izneo svoje utiske.

- Utakmica je, po početku, bila slična kao u Laktašima.Oni su tim koji menja odbranu, pokušavaju stalno da uvedu protivnika u kontra ritam. To su uspeli u prvoj četvrtini, promenili smo to u drugoj, rastrčali smo se, čitali njihovu odbranu i to je, uz početak drugog poluvremena kada smo napravili razliku, bio ključ. Oni se nikada ne predaju, probali su da se vrate. Čestitke igračima i hvala navijačima na sjajnoj podršci - rekao je popularni Žoc.

Republika

Foto: Starsport

 

Povrede su tokom meča sa timom iz Laktaša zadobili Balša Koprivica i Jam Madar.

- Doktor Moma je rekao da je u Balša u redu, ispratićemo kako će biti kada se bude "ohladio", misli da nije ništa ozbiljno. Madar je dobio udarac u koleno na kraju, ispratićemo i to, videćemo šta i kako je - poručio je trofejni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading