RADONJIĆEVA GLAVOBOLJA: Zvezda bez VELIKE UZDANICE otputovala na noge MOĆNOJ Barsi!

Autor:

Sport

17.03.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić izneo svoje impresije pred nastavak Evrolige.

RADONJIĆEVA GLAVOBOLJA: Zvezda bez VELIKE UZDANICE otputovala na noge MOĆNOJ Barsi!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da će duel sa Barselonom biti veoma zahtevan.

Zvezda sutra od 21 sat gostuje Barseloni u 30. kolu Evrolige.

- Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo i uradimo stvari koje su nam bile potrebne. Nastavljamo sa utakmicama u Evroligi, igramo protiv Barselone. To je lider na tabeli i po svemu što je Barselona pokazala do sada u sezoni, najozbiljniji je kandidat za prvaka Evrope - rekao je Radonjić novinarima pred polazak na gostovanje.

Crveno-beli su u seriji od četiri pobede u takmičenju, trenutno imaju skor 13-15, dok su Katalonci vodeći sa učinkom od 21 pobede i šest poraza.

- Znamo da nas čeka zahtevan meč i da moramo biti i odbrambeno i napadački spremni da odgovorimo, da budemo koncentrisani. To je atletski izuzetna ekipa, sa mnogo mogućnosti u oba pravca. Težak meč za nas, ali trudićemo se odigramo najbolje moguće u ovom trenutku. Idemo na put bez Ostina Holinsa, a svi koji su tu, daće sve do sebe da budemo konkurentni Barseloni - poručio je Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda bez Holinsa u Kataloniji

Težak posao očekuje crveno-bele na Pirinejima mišljenja je krilni as kluba sa Malog Kalemegdana Marko Simonović.

Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako - naveo je Simonović, koji je dodao:

Republika

Foto: Euroleague.net

Zvezda bez bele zastave u Kataloniji

Mi smo odradili fenomenalni posao u poslednjih mesec dana, počev od Uniksa. Apsolutno treba da budemo zadovoljni time i verovatno je za očekivati i blagi pad u igru, ali nećemo ići sa belom zastavom. Idemo da odigramo maksimalno u ovom momentu. Veoma je teško, jer su svi umorni. Fizički je bila velika potrošnja, ali bez obzira na to pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo - zaključio je Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading