UPRKOS ODLIČNOJ IGRI SVOJIH IZABRANIKA! Žoc nije zadovoljan!

Autor:

Sport

16.03.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su u 15. kolu Evrokupa ekipu Metropolitana sa 87:72.

UPRKOS ODLIČNOJ IGRI SVOJIH IZABRANIKA! Žoc nije zadovoljan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Odmah posle meča oglasio se i trener Partizana Željko Obradović:

- Primili smo mnogo jeftinih poena, ali treba reći da je naša odbrana bila na zadovoljavajućem nivou- počeo je Željko Obradović priču na konferenciji za medije.

Trener Partizana je upitan da li se igra njegovog tima bliži onom kakvu je on zamislio, a on je rekao:

- Mislim da je ovo veliki problem, primamo mnogo poena u tranzciji i na tome radimo na treningu, a postoji način da se to reši. Recimo pametnim faulovima, ako primimo 17 poena i dosta toga sa linije za slobodna bacanja jasno je sve. Igrali smo prilično agersivno i to je rezultovalo da bude dosta izgubljenih lopti. Treba da igramo što jednostavnije, ali bilo je i lepih stvari, dosta otvorenih šuteva i igrači treba da šutiraju nikada nisam zamenio igraca što je uzeo neki šut, ako je to ono pravo. Insistiraćemo na tome.

Koprivica je imao 14 poena i 13 skokova, a i Tristan je imao istaknutu minutazu

- Oni su mladi i imali su odličan ucinak, a Balša je imao i 3 rampe što dovoljno govori. Tristan ima u sebi to što ima i on je tek na početku karijere i mora da bude čvršći i agresivniji, a sve su to neke stvari koje će on vremenom shvatiti. To očekujem od svih mladih igrača, a ne samo od njega. Zahvalio bih se navijacima na podršci i pozvao ih da u subotu od 19 časova opet dođu i da dočekamo Igokeu, naše sportske prijatelje, onako kako oni zaslužuju i kako su oni nas dočekali tamo- rekao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
VALJAK

16.03.2022 23:09

ZOC BAR JOS JEDAN PLEJ TIPA HOPSA IZ BUDUCNOSTI I TO JE TO. BAR TAKAV IGRAC NAM FALI.