OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Utakmica koja može dosta toga da odluči!

Autor:

Sport

12.03.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih očekuje težak meč u dvorani Morača!

OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Utakmica koja može dosta toga da odluči!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Budućnosti u okviru 22. kola ABA lige u meču koji bi mogao da odluči pozicije pred plej-of.

U prvom meču u Beogradu slavili su crno-beli rezultatom 75:66. 

Željko Obradović, trener crno-belih, ima samo reči poštovanja za sutrašnjeg protivnika.

- Igramo protiv iskusnog i kvalitetnog tima. To je utakmica koja dosta toga može da odluči. Oni su u stanju da odigraju veoma dobro, to su pokazali u toku cele sezone. Tako su igrali i protiv nas u Beogradu, bilo je neizvesno do same završince. Očekuje nas teška utakmica - rekao je Obradović za TV Partizan.

Foto: Starsport

Obradović savetuje Smailagića

Partizan u Morači nije slavio od sezone 2013/14. Kapiten Partizana Rade Zagorac upozorava da koncetracija mora biti na nivou ukoliko crno-beli žele pobedu.

- To je svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je rivalstvo između nas onakvo kakvo imamo sa Zvezdom, ali je veoma živopisno, uvek su kvalitetne utakmice. Budućnost je napravila dobar tim, sa dobrim trenerom. To je utakmica koja može da nam mnogo da nam donese, ali i da nam oduzme, ako ne budemo na nivou na kome želimo. Hrabrost, odlučnost i koncentracija biće potrebni za pobedu u Podgorici - rekao je Zagorac.

Meč je na programu u nedelju od 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading