KALINA ODUŠEVIO DELIJE: Istina je ispivala na videlo - ovako je ODJAVIO Žoca!

Autor:

Sport

09.03.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog leta velika prašina se podigla pri samoj najavi da bi jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde mogao da ponese dres Večitog rivala.

KALINA ODUŠEVIO DELIJE: Istina je ispivala na videlo - ovako je ODJAVIO Žoca!

Foto: Starsport

Kalinić i Panter

Do toga ipak nije došlo, a po malo i iznenađujuće s obzirom na ponude koje je imao iz inostranstva, Nikola Kalinić se ponovo obreo na Malom Kalemegdanu i po drugi put u karijeru poneo crveno-belu opremu.

Nakon više od pola godine, u intervjuu za litvanski "BasketNews", Kalinić je progovorio o letošnjim dešavanjima i pozivu koji je imao od Željka Obradovića i Partizana:

– Bilo je nekih kontakata tokom leta. Željko Obradović je zvao mog menadžera i mene i pitao da li bih išao tamo. Rekao sam da ne bih mogao, jer nisam hteo, a i bilo bi glupo. Ima me na mnogim fotografijama kako slavim trofeje sa Crvenom zvezdom. Nije u redu da tako menjaš boje. Posebno ne ako ne moraš i ako možeš da igraš za Crvenu zvezdu – otvoreno je istakao Kalinić u intervjuu za BasketNews.

Osvrnuo se Kalinić i na trenutni kvalitet, kako Crvene zvezde, tako i Večitog rivala:

– Bolji smo kao tim. Imaju oni sjajne individualce, ali još traže način da igraju zajedno… A mi smo kao rudari. Čvrsto igramo svaku utakmicu. Igramo fizički, igramo dobru odbranu, dobro trčimo. Nije lako igrati protiv nas – rekao je Kalinić za BasketNews.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

09.03.2022 14:21

I corava koka nadje zrno.