MA, KAKAV JOKIĆ, VIDITE JANISA: Raduljica uzburkao strasti: Čemu LOŽENJE i MVP LUDILO?

Autor:

Sport

04.03.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji Srbija.

MA, KAKAV JOKIĆ, VIDITE JANISA: Raduljica uzburkao strasti: Čemu LOŽENJE i MVP LUDILO?

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica i Nikola Jokić

Iskusni centar Miroslav Raduljica povukao je paralelu između klupske i reprezentativne košarke, a tom prilikom je podvukao da NBA kvalitet nije garant uspeha sa nacionalnim timom.

Raduljica je kao primer uzeo dva ponajbolja asa "preko bare", Nikolu Jokića i Janisa Adetekumboa.

Eno ti Adetokumbo dođe u Grčku pa nije da nema pojma, nego je drugi stil igre. Dođe Jokara, MVP ludilo, dođe one godine pa... Ne ulazim zašto je to tako bilo, možda nisi dugo bio dugo u tom sistemu, ne mora to ništa da znači - kazao je Raduljica, a govorio je i na temu da li bi selekcija Jugoslavije mogla da pobedi SAD.

Republika

Foto: Starsport

Jokić nije garant uspeha - Miroslav Raduljica

Ne možemo znati ali mi bismo to voleli sigurno. Normalno da bi voleo, lepo je maštati, a to sam isto pomenuo da ne igraju imena nego igra ta hemija u timu. Možemo da dovedemo Džordana da bude Hrvat ili Srbin, Jugosloven, a možda ne bi on funkcionisao u tom sistemu.

Podsetimo da su "Orlovi" sa Jokićem osvojili peto mesto na Mundobasketu u Kini, dok as Denvera nije nastupao za reprezentaciju minulog leta kada je Srbija propustila priliku da se plasira na Olimpijske igre, porazom od Italije u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading