TREBALI SMO DA SE POŠIBAMO SA ZVEZDOM! Spahija BESAN kao RIS posle poraza u Pioniru!

Autor:

Sport

03.03.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Hrvat!

TREBALI SMO DA SE POŠIBAMO SA ZVEZDOM! Spahija BESAN kao RIS posle poraza u Pioniru!

Foto: Starsport

Neven Spahija

Košarkaši Baskonije poraženi su u Pioniru od Crvene zvezde sa 86:83, a trener španskog tima Neven Spahija istakao je da su njegovi izabranici trebali da čvršćom igrom odgovore domaćinu.

Volim ovaj tim, dobri su igrači, trude se. Ali mislim da smo kratki u rotaciji, posebno na bekovima. Kada ekipa ima 25 asistencija, znači da igramo kao tim. Baskonija ima karakter da igra maksimalno. Težak je raspored, idemo sad u goste Realu. Najveći problem su usponi i padovi, kao i kratka rotacija - počeo je Spahija, a zatim je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Slavlje igrača Crvene zvezde

- Zvezda je uvek jaka fizički, pritiska, ima kontakta. Trebalo je da odgovorimo.

Hrvatski stručnjak je, komentarom rusko-ukrajinskog sukoba, pozvao na smirivanje strasti.

- Nije mi drago. Ali to su odluke koje nadilaze nas. Možemo samo da poželimo mir, da ne bude rata i da smo svi ponovo zajedno - zaključio je Neven Spahija.

Podsetimo da je španski tim prokockao 16 poena prednosti u Beogradu, pa je Zvezda zabeležila deveti evroligaški trijumf, čime se izjednačila sa Fenerom, koji je doživeo poraz u istanbulskom derbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading