KAKVA GREŠKA U POTERI! Srbi očima ne veruju, kompjuter NASAMARIO takmičara! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno, ali istinito - velika greška u kvitu Potera!

KAKVA GREŠKA U POTERI! Srbi očima ne veruju, kompjuter NASAMARIO takmičara! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

U sinoćnoj epizodi kviza “Potera”, koji se emituje na RTS-u, mogli smo da vidimo i možda najveću grešku od kada se ovaj kviz emituje u Srbiji.

– Koji igrač je sa skoro tri hiljade postignutih trojki najuspešniji šuter van linije za tri poena u istoriji NBA lige – glasilo je pitanje za takmičara i tragača.

Pojavili su se i ponuđeni odgovori Stef Kari, Rej Alen i Majkl Džordan. Takmičar je odgovorio Stef Kari, a isti odgovor dao je i Žarko Stevanović, koji je bio u ulozi tragača.

 

 

Ipak, kompjuter je bio programiran da da potpuno drugačiji odgovor. Tačnije obeležio je broj A kao tačan odgovor, na kartici na kojoj je pisalo Rej Alen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Najverovatnije je do greške došlo zbog trenutka emitovanja kviza jer ako je ova emisija snimljena pre 15. decembra tačan odgovor je Rej Alen, odnosno u trenutku snimanja nije bila greška, ali u trenutku emitovanja jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading