NEVEROVANTAN POTEZ BRUKLIN NETSA! Dovode živu LEGENDU u svoje redove!

Autor:

Sport

22.02.2022

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruklin se ni najmanje ne šali

NEVEROVANTAN POTEZ BRUKLIN NETSA! Dovode živu LEGENDU u svoje redove!

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić i Nikola Jokić

Slovenački veteran u NBA, Goran Dragić, popularni "Dragon", nakon lutanja u poslednjih godinu dana, potpisao je za Bruklin Netse, do kraja sezone.

Tridesetpetogodišnji Dragić je u svojoj karijeri igrao za Finiksu, Hjustonu, te je bio najuspešniji u Majamiju, gde je 2020. godine dostigao finale NBA. Tokom svog boravka u Majamiju, on je postao deo NBA Ol-Star tima (2018.), trećeg najboljeg tima sezone (2014.) i nagradu za igrača koji je najviše napredovao (2014.).

 

 

Nakon odlaska iz Majamija, on je najpre potpisao za Toronto Raptorse, ali je zbog odnosa sa klubom, koji je od početka imao neprijateljski ton, ugovor ubrzo raskinut. Nakon toga je otišao u San Antonio, gde se takođe nije zadržao, te je sada pronašao novi dom u Bruklinu. Za njega su bili zainteresovani mnogi timovi, kao što su Golden Stejt, Lejkersi, Klipersi, te Bulsi.

Dragić će, bez sumnje, biti veliko pojačanje za Bruklin, koji će imati visoka očekivanja od njega ove sezone. Konkurencija u timu je veoma velika sa igračima kao što su Irving, Durant, Simons i ostali.

Dragićev trener u Bruklinu će, interesantno, biti njegov bivši saigrač iz Finiksa, Stiv Neš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading