STRIC STEFANA KOJEG JE UBIO KOLEGA U ZEMUNU: Najteže je njegovom bratu blizancu, ne spavamo, na lekovima smo

Autor:

Hronika

22.02.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Stefana Milinkovića (32), radnika koji je ubijen juče u Zemunu, zakazana je za danas, potvrdila je porodica nesrećnog mladića.

STRIC STEFANA KOJEG JE UBIO KOLEGA U ZEMUNU: Najteže je njegovom bratu blizancu, ne spavamo, na lekovima smo

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

Nož

Da podsetimo, za zločin na Batajničkom drumu osumnjičen je radnik I.N. (45), koji je, kako se sumnja, kolegu posle svađe u noćnoj smeni sačekao ispred fabrike, pa izbo nožem. On je uhapšen odmah posle zločina.

- Van sebe smo od bola, a svi naši prijatelji i rođaci su potreseni i užasnuti. Niko ne može da poveruje da je naš Stefan Milinković nastradao. Šta je on uradio da bude ovako brutalno ubijen? Preteško vreme je došlo za nas - kaže Stefanov stric Bojan Milinković:

- Od juče smo na lekovima, nismo spavali - dodaje.

Republika

Foto: unsplash.com

Nož

Kako navodi, najteže je Stefanovom bratu blizancu, koji ga je u firmi i zaposlio, a koji juče nije bio u istoj smeni sa njim.

- Igor mnogo pati, njemu je najteže jer su strašno povezani. Stalno ima neke fleševe na situacije od ranije, razmišlja šta se sve moglo dogoditi - navodi stric:

- On će verovatno doći da živi u Beograd sa mnom, pošto je u stanu u Pančevu stanovao sam sa Stefanom otkako su im roditelji preminuli - rekao je stric za Kurir.

Podsetimo, kolege su pronašle telo Stefana Milinkovića u krvi i pomislili da je on žrtva saobraćajne nesreće.

Malo dalje uz ogradu, prašnjav i krvav stajao je kolega I.N. Pozvali su policiju i ispostavilo se da je Milinković izboden. Lisice na ruke stavljene su I.N. koji se nije opirao hapšenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading