BRUKA SAŠE OBRADOVIĆA: Najslabiji tim lige odneo bodove iz Kneževine!

Autor:

Sport

10.02.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva vezana trijumfa, na dva teška gostovanja u Atini i Beogradu, košarkaši Monaka neprijatno su iznenadili svoje navijače na domaćem parketu.

BRUKA SAŠE OBRADOVIĆA: Najslabiji tim lige odneo bodove iz Kneževine!

Foto: Starsport

Ekipa nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Saše Obradovića, "uspela" je u Kneževini da doživi poraz od trenutno rezultatski najslabije evroligaške ekipe, litvanskog Žalgirisa, pretrpi poraz.

Gosti iz Kaunasa slavili su u dramatičnoj završnici rezultatom 83:82 (18:23, 18:23, 25:18, 22:18).

Odlično su domaći košarkaši započeli ovaj susret. Još u prvom periodu igre imali su i osam poena prednosti, a razlika je rasla i tokom drugih deset minuta igre, pa je na "veliki odmor" ekipa iz Kneževine otišla sa dvocifrenom prednošću - 46:36.

U nastavku meča, Litvanci su iz minuta u minut smanjivali razliku, pa se u odlučujuću deonicu ušlo sa svega tri poena prednosti za domaćina.

Na kraju, ekipa srpskog stručnjaka je potpuno pala u završnici meča, pa si Majk Džejms i ekipa prepustili pobedu upornim gostima.

 

 

U ekipi Monaka najefikasniji su bili Bejkon i Džejms sa po 18 poena, dok su se kod pobednika istakli Gifaj sa 15, Milaknis sa 14 i Lovernj sa 13 poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading