PARTIZAN SPREMA OSVETU ANDORI! Crno-beli i dalje u konkurenciji za domaćina finala Evrokupa!

Autor:

Sport

09.02.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana će u hali "Aleksandar Nikolić" od 20.30 dočekati Andoru, u 13. kolu grupe A Evrokupa.

PARTIZAN SPREMA OSVETU ANDORI! Crno-beli i dalje u konkurenciji za domaćina finala Evrokupa!

Foto: Starsport

KK Partizan

Domaćin ovogodišnjeg finala Evrokupa biće ekipa sa najboljim skorom iz grupne faze takmičenja. 

Nakon poraza u prošlom kolu od Huventuda, ukoliko žele prednost domaćeg terena do kraja sezone crno-beli više nemaju pravo na grešku, a prva prepreka je nezgodna ekipa Andore koja večeras gostuje u Beogradu. 

Foto: Starsport

Željko Obradović

Svestan je toga i trener Partizana Željko Obradović.

- Važnost utakmice je velika, kao i svih utakmica koje ćemo igrati u Evrokupu do kraja. Znamo da je sistem takmičenja takav da bi valjalo da imamo prednost domaćeg terena, međutim lično mislim da je mnogo važnije u kakvom ćemo stanju biti kada počnu te utakmice koje su praktično 'ili pobeđuješ ili si završio takmičenje'. Ono što mene raduje je da smo posle utakmice sa Borcem imali tri veoma dobra treninga. Sampouzdanje i ono što je važno da bi se odigrala dobra utakmica dolazi kroz trening. Tako da sam izuzetno zadovoljan i prva stvar koju bih voleo da vidim sutra je da izgledamo kako smo izgledali na tri poslednja treninga ovde u Pioniru. Naravno, pred našim navijačima želja, borbenost i sve ono što smo do sada pokazivali u velikom broju utakmica mora biti na tom nivou i da se nadamo da ćemo protiv protivnika koji je u veoma dobroj formi odigrati najbolju moguću utakmicu i da eventualno pobedimo - istakao je Željko Obradović.

Foto: Starsport

KK Partizan

Zabrinuli su malo košarkaši Partizana navijače sa dva vezana poraza u Evrokupu, pa se kao imperativ postavlja pobeda u večerašnjem meču. Motiv više predstavlja poraz od Andore u prvom meču ova dva tima u Španiji (61:60).

- Biće teška utakmica protiv dobrog tima. Izgubili smo prethodne dve utakmice u Evrokupu i sada se vraćamo u Beograd sa željom da odbranimo naš domaći teren. Oni su dobar tim, imaju dva odlična beka i moraćemo da budemo spremni za veliku borbu svih 40 minuta - poručio je Lesor.

Crno-beli nalaze se na drugom mestu grupe A sa skorom 8-4, iza Huventuda koji ima odnos pobeda i poraza 10-2.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading