STIŽE NBA CENTAR? Evo šta je na sve to rekao trener RADONJIĆ!

Autor:

Sport

31.01.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda od starta aktuelne sezone traga za pojačanjem na poziciji "petice". Kako se sasznaje potrazi je konačno došao kraj.

STIŽE NBA CENTAR? Evo šta je na sve to rekao trener RADONJIĆ!

Foto: Starsport

Prethodnih dana u sportskim medijima uveliko se pričalo o dolasku srpskog reprezentativca i aktuelnog košarkaša zvaničnog evropskog prvaka Anadolu Efesa, Filipa Petruševa u redove kluba sa Malog Kalemegdana.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, ni ovoga puta Petrušev neće obući crveno-beli dres i pored činjenice da u redovima istanbulskog kluba nema zavidnu minutažu.

Istovremeno, Crvenoj zvezdi su bila ponuđena petorica košarkaša na centarskoj poziciji, a jedan od njih bio je i nekadašnji košarkaš beogradske Mege i podgoričke Budućnosti, reprezentativac Gruzije Goga Bitadze, aktuelni košarkaš NBA ligaša Indijane Pejsers.

 

 

Ipak, niko od njih nije bio "po ukusu" trenera srpskog i regionalnog šampiona, Dejana Radonjića koji se odlučio da do kraja sezone u rosteru ostavi nemačkog internacionalca Majka Cirbesa koji će, neplanirano do okončanja sezone, biti druga opcija u reketu beogradskog Evroligaša.

Trener košarkaša Crvene zvezde se nakon trijumfa nad barskim Mornarom dotakao teme (ne)ostanka Majka Cirbesa:

- Kakav je status Majka Cirbesa? Trenutno smo fokusirani na sastav koji imamo, sa ciljem da ostvarimo sve što smo planirali sa raspoloživim snagama! - zaključio je Dejan Radonjić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading