NEMA MU RAVNOG: Ispisane nove stranice istorije!

Autor:

Sport

26.01.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih 11 godina deo je ekipe sa Malog Kalemegdana. Tokom tog perioda sa crveno-belima je osvojio sve što se osvojiti moglo, a ušao je i u istoriju kluba kao igrač sa najviše zabeleženih nastupa. Tu ipak ne staje, na red dolaze novi rekordi za rušenje...

NEMA MU RAVNOG: Ispisane nove stranice istorije!

Foto: Starsport

Kapiten Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Branko Lazić u nedavno odigranom susretu u okviru regionalne ABA lige u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije ostvario je skor od 11 poena (3/4 za tri, 2/2 sa linije slobodnih bacanja), a uz to je zabeležio i dva skoka.

Ipak, ono što u ovom momentu predstavlja podatak za divljenje je činjenica da je Lazić u ljubljanskim "Stožicama" stigao do svog 3000. poena u crveno-belom dresu.

 

 

I pored rezultata koji je u današnjim uslovima teško dostižan, Lazić je daleko od najboljih strelaca u istoriji KK Crvena zvezda. Tu večnu listu predvode Dragan Kapičić (6197 poena), Vladimir Cvetković (5983), Slobodan Nikolić (5469),...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading