ISTORIJA UŽIVO: Nikola Jokić obara sve REKORDE - Novi trijumf Denvera! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2022

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera u noći između utorka i srede savladali su na gostovanju ekipu Detroita rezultatom 110:105, ali je ovaj susret ponovo ostao u senci srpskog košakraškog reprezentativca.

ISTORIJA UŽIVO: Nikola Jokić obara sve REKORDE - Novi trijumf Denvera! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Naime, Nikola Jokić je tokom ovog susreta ušao u istoriju NBA lige pošto je postao prvi igrač u istoriji lige koji je u prvih 500 utakmica u najjačoj ligi sveta upisao više od 5.000 skokova i 3.000 asistencija.

Kada je reč o samom susretu Denver je u većem delu meča imao prednost, najviše plus 15 sredinom treće deonice (83:68), ali su domaći konstantno pretili i u poslednjoj deonici sve vreme bili su u igri.

U finišu utakmice ruka nije zadrhtala Monteu Morisu koji je ubacio četiri penala i overio trijumf svog tima.

Srpski reprezentativac je pobedi svoje ekipe dopreineo sa 28 poena (9/20 iz igre, 3/8 za tri, 7/7 slobodna bacanja), 21 skok, 9 asistencija, jednu ukradenu i tri izgubljene lopte, a na terenu je proveo 34 minuta.

 

 

Treba napomenuti da je Jokić u ponedeljak po deseti put u aktuelnoj sezoni izabran za najboljeg košarkaša nedelje, a ove sezone prosečno beleži 26.1 poen, 13.8 skokova i 7.6 asistencija.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading