TRESE SE MALI KALEMEGDAN: Stiže centar!

Autor:

Sport

13.01.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda produžilo je ugovor sa nemačkim internacionalcem Majkom Cirbesom, ali i pored toga, dobro je poznata činjenica da se na Malom Kalemegdanu uveliko radi na dovođenju igrača na poziciji "pet".

TRESE SE MALI KALEMEGDAN: Stiže centar!

Foto: Srpski telegraf

Kako javlja uvek dobor obavešteni grčki novinar Hristos Harpidis, uskoro se može očekivati da među crveno-bele i stigne pojačanje. 

U pitanju je 208cm visoki košarkaš Turk Telekoma iz Ankare, Oktavijus Elis.

 

 

Dvadesetosmogodišnji košarkaš bio je deo Univerziteta Sinsinati, a u Evropu je stigao u sezoni 2016/17 kada je poneo dres barskog Mornara. Zatiim je nastupao šest meseci za ruski Jenisej iz Krasnojarska, a već decembra 2017. godine seli se u Grčku gde je tokom naredne četiri godine nastupao za Promiteas Patras i Olimpijakos.

 

 

Leta 2021. godine postao je stanovnik Ankare potpisavši ugovor sa ekipom Turk Telekoma.

Oktavijus Elis je rođak nekadašnjeg košarkaša Golden Stejta, Milvokija, Dalasa i Indijane, Monta Elisa koji je pre četiri godine okončao profesionalnu karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading