NBA: Jokić od JUNAKA do TRAGIČARA, Rajaković skinuo VELIKI SKALP! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.01.2022

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi su u Los Anđelesu od Klipersa rezultatom 87:85, a centralna figura meča bio je srpski centar Nikola Jokić.

NBA: Jokić od JUNAKA do TRAGIČARA, Rajaković skinuo VELIKI SKALP! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić zakucava protiv Klipersa

Prošlosezonski NBA MVP odigrao je još jedan maestralan meč koji je završio na ivici tripl-dabl učinka. Jokić je postigao 21 poen, uz 13 skokova i osam asistencija, imao je 9/14 iz igre, ali je "zatajio" kada je bilo najvažnije! Nagetsi su imali napad na nepunih osam sekundi u finišu susreta, Srbin je uzeo loptu u stilu plejmejkera, pokušao je šutem za tri, preko ruke, ali je bio neprecizan.

Od izabranika trenera Majka Melouna najefikasniji je bio Gordon sa 30 koševa, dok je franšizu iz "grada anđela" do pobede predvodio Kofi sa 18 poena.

Ekipa Memfisa, pod dirigentskom palicom srpskog stručnjaka Darka Rajakovića, iznenadila je Golden Stejt (116:108), nanevši tako "Ratnicima" trći poraz u poslednja četiri meča. Srbin je vodio tim umesto prvog trenera Tejlora Dženkinsa, koji je zaražen koronavirusom, Grizlise je nosio Morant sa 29 koševa, dok je na drugoj strani, kao po običaju, prvi strelac bio Stef Kari sa 27. Krilni centar Nemanja Bjelica u igri je proveo tek 11 minuta, a za to vreme uspeo je da zabeleži učinak od sedam poena (dve trojke).

Srpski as Aleksej Pokuševski "preskočio" je Oklahomino gostovanje u Vašingtonu, gde su "Gromovi" poraženi rezultatom 122:118, a nije im pomogla ni sjajna partija Gildžes-Aleksandera koji je postigao 32 koša.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading