JOKIĆ BRILJIRAO, ALI NE MOŽE SAM: Brutalni Dončić SRUŠIO Denver, Bjelica DVOCIFREN, Kari se RASPAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalasa nadigrali su Denver rezultatom 103:89 u noći između ponedeljka i utorka u okviru NBA.

JOKIĆ BRILJIRAO, ALI NE MOŽE SAM: Brutalni Dončić SRUŠIO Denver, Bjelica DVOCIFREN, Kari se RASPAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić tokom meča protiv Dalasa

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu partiju, ali još jednom nije imao pravu podršku saigrača. "Džoker" je, za 35 minuta koliko je proveo na parketu, upisao još jedan dabl-dabl učinak od 27 poena i 16 skokova, dok je iz igre šutirao odličnih 11/18. Ipak, kod Nagetsa dvocifreni su bili još samo Gordon sa 15, odnosno Barton sa 12 koševa, što se ispostavilo kao nedovoljno za slavlje u Teksasu.

U pobedničkom sastavu standardno najbolji bio je Slovenac Luka Dončić, koji je utakmicu okončao sa 21 poenom i osam uhvaćenih lopti, uz čak 15 asistencija. Dalas je vodio tokom većeg dela susreta, koji je definitivno prelomio u poslednjoj četvrtini, koju je rešio u svoju korist sa osam poena viška (34:26).

Golden Stejt je u San Francisku pobedio Majami sa 115:108, a srpski as Nemanja Bjelica zabeležio je dvocifren učinak. Krilni centar je, protiv svog bivšeg kluba, dao deset koševa, uz tri skoka, a Voriorsi su uspeli da slave uprkos katastrofalnoj partiji Stefa Karija. Sjajnog plejmjekera nije išao šut, iz igre je imao tek 3/17, pogodio je svega jednu trojku iz deset pokušaja, a stigao je samo do devet poena. 

Košarkaši Atlante poraženi su u "revolveraškom obračunu" u Portlandu rezultatom 136:131, iako je Tre Jang imao brutalan dabl-dabl učinak od 56 poena i 14 asistencija. Odgovor je stigao od strane Simonsa (43 koša), dok srpski bek Bogdan Bogdanović nije igrao.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading