RAĐA ZAPALIO REGION! Jokić je CRKAO! Šta se čudite?

Autor:

Sport

01.01.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda jugoslovenske i hrvatske košarke Dino Rađa govorio je o košarci u regionu i ABA ligi koju smatra apsurdnom, ali i o situaciji sa Nikolom Jokićem.

RAĐA ZAPALIO REGION! Jokić je CRKAO! Šta se čudite?

Foto: Starsport

Dino Rađa

Rađa misli da je Jokić košarkaš koji se retko rađa, kao i da grešimo kada ga kritikujemo zbog neigranja za reprezentaciju Srbije.

- Ne možete razumeti igrača koji odigra 100 utakmica u godini i kaže da je umoran. Prvo, to nisu utakmice od 40 nego 48 minuta, što znači nije 100 nego 120 utakmica evropskih. Tako se dobije prava slika. Pogotovo, uloga centra gde je kontakt izraženiji nego u drugim pozicijama. I kad čovek kaže da je crkao, mi se čudimo. Svaka mu čast šta sve izdržava- rekao je Dino Rađa.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Poredio je i sa svojom situacijom.

- Svaka situacija je drugačija. Ja nikad nisam odbio do jednog trenutka kad je telo reklo "dosta", ali isto tako mi je karijera trajala kraće, baš zbog tog non-stop igranja- rekao je on za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading