TUČA U SEVERNOJ MITROVICI: Sevali noževi, trojica povređenih muškaraca u bolnici

Autor:

Hronika

01.01.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeno je troje zbog sumnje da su nožem povredili tri muškarca, u tuči koja se dogodila danas u Severnoj Mitrovici, saopštila je Kosovska policija.

TUČA U SEVERNOJ MITROVICI: Sevali noževi, trojica povređenih muškaraca u bolnici

Foto: pixabay.com

Oni se terete za krivično delo "ubistvo u pokušaju".

"Oko dva sata policija je dobila informaciju o tuči u kojoj učestvuje više osoba u Ulici kralja Petra I u Severnoj Mitrovici, a na teren su izašle sve potrebne policijske jedinice", navodi se u policijskom saopštenju.

U sukobu su povređena tri muškarca koji su prevezeni u Regionalnu bolnicu u Mitrovici. Nakon ukazane medicinske pomoći, jedan od povređenih je upućen na dalje lečenje, dok su druga dva povređena puštena kući. Prema navodima lekara, povređeni su zadobili povrede od oštrog predmeta (noža).

Dalje se navodi da su u vezi sa ovim slučajem preduzete hitne policijske radnje, pri čemu su identifikovana i uhapšena trojica osumnjičenih, kojima je, nakon saslušanja, odlukom tužioca dređen pritvor.

Protiv njih je pokrenut postupak za krivično delo ubistvo u pokušaju, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading