HTELO GA POLA EVROLIGE, A ON ODABRAO CRVENO-BELE: Zvezda dobila NAJVEĆE pojačanje!

Autor:

Sport

29.12.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović otkrio je kako je Crvena zvezda dovela najveće pojačanje.

HTELO GA POLA EVROLIGE, A ON ODABRAO CRVENO-BELE: Zvezda dobila NAJVEĆE pojačanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nikola Kalinić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu i odmah je pokazao sav svoj raskošni kvalitet.

Bivši košarkaš Fenerbahčea je pre povratka na Mali Kalemegdan imao nekoliko unosnih ponuda iz Evrolige.

Nikola je vojnik Crvene zvezde, igrač koji je pravu afirmaciju stekao u našem klubu i trenutno najbolje krilo u Evropi, bez ikakve dileme. Nikakvih poteškoća nije bilo ni “ovakvih” ni “onakvih”. Dogovorili smo se za pet minuta, i pored činjenice da je Nikola imao izuzetno ozbiljne ponude znatno bogatijih klubova iz Evrolige, pa čak i jednu znatno unosniju iz regiona - rekao je Čović za Meridian sport i dodao:

Republika

Foto: Starsport

- Pomalo mi smeta cela ta fama oko nekog problema koga nema i koji neki namerno potenciraju i prave od toga slučaj! Nikola Kalinić se u najboljim godinama vratio u Crvenu zvezdu, a mnogi namerno ili slučajno zaboravljaju i jednu rečenicu koju je tada izrekao: “ da ne može da ostavi svoje drugove na cedilu”. Ona je mnogo dublja, ima višestruko značenje – ko je shvatio, shvatio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Solo

29.12.2021 12:13

Kad bi svi nasi kosarkasi koji jos uvek igraju u inostranstvo bili pola od Kalinica onda bi mi cvetali u tom sportu ali nazalost imamom mnogo primera nepostovanja Srbije kao zemlje koja ih je proslavila sa nasim Trenerima i Klubovima da ti igraci sebicni prema svojoj zemlji i Klubu vide samo njihov pogled halapljivim novcem od Inostranih Klubova kome donose pehare i slavu umesto nama..Mozda bi i trebao da se donese zakon koji bi glasio do 27-28 nema igranja za bilo koji inostrani klub a posle idite i prodajte se gde god hocete.

Odgovori 26 10
Čeda

30.12.2021 13:40

Brat Kalina

Odgovori 14 8