VAPAJ ŽELJKA OBRADOVIĆA: Trener Partizana najavio REVOLUCIJU, kako će se to odraziti na Partizan i Zvezdu?

Autor:

Sport

26.12.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, ukazao je na preveliki broj utakmica u toku jedne sezone i dao zanimljiv predlog kako da se taj broj smanji!

VAPAJ ŽELJKA OBRADOVIĆA: Trener Partizana najavio REVOLUCIJU, kako će se to odraziti na Partizan i Zvezdu?

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dejan Radonjić

Sukob između FIBA i Evrolige koji traje već neko vreme kao posledicu doneo je povećan broj utakmica u već prilično zgusnut raspored takmičenja koji zahteva od igrača odigravanje utakmica na svaka dva dana.

- Previše je mečeva, uključujući nastupe za reprezentaciju i klubove. Za igrače to je izvor stresa - izjavio je Obradović za "L’Ekip".

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Obradović je ponosan na nastupe svojih igrača za nacionalne selekcije, ali uviđa teret koji to stavlja na već umorne igrače. On poziva Fibu i Evroligu da ostave međusobne razlike sa strane i nađu zajedničko rešenje od kog bi svi imali korist.

Željko ima rešenje za pretrpan raspored, a ostaje da se vidi kako bi to uticalo na raspored Zvezde i Partizana!

- Neophodno je da se timovi koji se takmiče u evropskim takmičenjima zatvorenog formata priključe samo za plej-of domaćih takmičenja, tako da se i televizijska prava i sponzori pronađu tamo. - istakao je Željko za Francuze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading