PANTERI STALI PRED MOĆNOM ZVEZDOM: Crveno-beli PROTUTNJALI kroz Železnik i nastavili DOMINACIJU ABA ligom!

Autor:

Sport

26.12.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde rutinski su nadigrali FMP u Železniku u 13. kolu ABA lige rezultatom 98:74 (18:20, 19:24, 16:26, 21:28).

PANTERI STALI PRED MOĆNOM ZVEZDOM: Crveno-beli PROTUTNJALI kroz Železnik i nastavili DOMINACIJU ABA ligom!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić na meču protiv FMP-a

Pobednički sastav predvodio je Nikola Ivanović sa 18 poena, a dvocifreni su još bili Cirbes sa 12, odnosno Marković i Mitrović sa po deset. Kod domaćina istakao se Brajs Džouns sa 17 koševa, uz sedam asistencija i dve ukradene lopte.

"Panteri" su uspeli da pariraju izabranicima trenera Dejana Radonjića samo u prvih 20 minuta, mada su gosti otišli na veliki odmor sa sedam poena viška (44:37). Ipak, najlepši potez u prvom delu igre izveo je as domaćih Brajs Džouns, koji je fenomenalno prevario Branka Lazića, a potom je izveo spektakularno zakucavanje.

 

 

Branilac titule na Jadranu pitanje pobednika rešio je furioznom igrom u trećem kvartalu koji je dobio sa 26:16. Nakon toga, poslednja deonica poslužila je crnogorskom stručnjaku da malo "promeša karte", a Zvezda je rutinski došla do novih bodova u regionalnom takmičenju.

Crveno-beli su ostali lideri ABA lige sa učinkom 12-1, a ujedno su naneli prvi poraz FMP-u posle pet vezanih pobeda, pa su "Panteri" trećeplasirani (10-3).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading