DALI SMO IM POBEDU! Radonjić žali za propuštenim šansama

Autor:

Sport

22.12.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda poražena je na gostovanju od ekipe Anadolu Efesa u okviru 17. kola Evrolige, onako kako najviše boli, sa pola koša razlike, rezultaom 84:83.

DALI SMO IM POBEDU! Radonjić žali za propuštenim šansama

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Nakon meča trener turske ekipe Ergin Ataman izjavio je da je Zvezda zaslužila pobedu. Crveno-beli su imali i veliku priliku za to kada je Nikola Kalinić promašio slobodnja bacanja koja bi u najmanju ruku donela produžetke crveno-belima, čiju je sudbinu zapečatio srpski košarkaš Vasilije Micić.

- Odlična utakmica. Ušli smo mekano defanzivno, pravili dosta grešaka. Posle toga smo odigrali veoma dobar meč i imali smo priliku da pobedimo. Poslednji minut smo napravili neke greške u odbrani i oni su dobili - kazao je nakon meča trener crveno-belih, Dejan Radonjić i dodao:

- Jeste, odigrali smo dobar meč, ali kada izgubite meč sa ovakvim tipom grešaka... Dali smo im slobodna bacanja za pobedu. Što se tiče kako smo igrali - pružali smo bolje partije u ofanzivi prošlih sedmica nego danas. Mislim da smo se bolje pokazali tada, izuzevši utakmicu sa Barselonom - kazao je Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

 

Šef struke crveno-belih prokomentarisao je i sjajnu partiju Nikole Kalinića, kao i promašena kobna slobodna bacanja.

- Njegov uticaj na igru je veoma veliki, on je vođa tima. Promašio je slobodna bacanja i napravio je faul, ali... Greške se dešavaju. Srećan samo što smo odigrali dobru utakmicu i zaslužili smo da pobedimo večeras. Nekoliko stvari je odlučilo ovaj meč.

Radonjić je takođe prokomentarisao i igru neverovatno raspoloženog Stefana Lazarevića.

- Ovo mu je drugi mandat u Zvezdi i mogu reći da je dobro odigrao na oba kraja večeras i nadam se da će tako nastaviti - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading