JOKIĆ PONOVO JURIO SUDIJE: Nikola ISKLJUČEN nakon "batina" (VIDEO)

Autor:

Sport

14.12.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš i aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić u sinočnom meču protiv Vizdarsa bio je na korak od novog tripl-dabla u dresu Denvera. Međutim, sve se zakomplikovalo u samom finišu meča.

JOKIĆ PONOVO JURIO SUDIJE: Nikola ISKLJUČEN nakon "batina" (VIDEO)

Foto: YoutubePrintscreen

Nikola Jokić

Nagetski su nekako i bez Jokića u ostatku meča, uspel da ostvare pobedu rezultatom 113:107, ali razlog isključenja jednog od najboljih košarkaša u NBA ligi je zaista neverovatan. 

Naime, američki sudija Toni Braders, isključio je Nikolu Jokića na oko šest minuta do kraja susreta sa Vašingtonom kada je Srbin pobesneo zbog njegovih odluka i počeo da viče, a arbitar mu je pokazao dve tehničke greške i poslao ga u svlačionicu.

Razlog za Nikoline teške reči i nasrtaje na sudiju bio je taj što su sudije ignorisale faulove i udarce koje je on dobijao u toku meču.

Takođe, sve je kulminiralo kada je u roku od tridesetak sekundi Braders "zaboravio" da dosudi dva faula na srpskom centru.

Jokić nakon toga to više nije mogao da istrpi, pa je prigovorio sudiji, a sve se završilo isključenjem pošto je arbitra "jurio" po terenu.

Do tog trenutka Jokić je, i pored batina koje je dobijao u napadu, pružao savršenu utakmicu jer je ubacio 28 poena, imao 19 skokova i devet asistencija, te je bio na korak novog tripl-dabla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading