ISPLIVAO IDENTITET PROVOKATORA: Već godinama ŠAHOVNICOM IZAZIVA Jokića i naziva ga ČETNIKOM (FOTO)

Autor:

Sport

09.12.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnoj utakmici NBA lige u kojoj su Denver Nagetsi nakon produžetaka savladalli Nju Orleans Pelikanse (120:114) imali smo prilike da vidimo fenomenalnu partiju srpskog centra, Nikole Jokića koji je meč zavrpio sa 39. poena i po 11 skokova i asistencija. Takođe, meč će ostati upamćen i po provokaciji jednog navijača koji je tokom meča isticao hrvatsku zastavu iako ni u jednoj ekipi nije bilo Hrvata.

ISPLIVAO IDENTITET PROVOKATORA: Već godinama ŠAHOVNICOM IZAZIVA Jokića i naziva ga ČETNIKOM (FOTO)

Foto: TwitterPritnscreen

Hrvatski navijač na meču Denvera

Naime, momak sa hrvatskom zastavom nije prvi put u dvorani Pelikansa kada gostuje Denver Nagets, ista situacija viđena je i pre četiri godine.

Tada je američka reporterka prišla momku misleći da se radi o zastavi Srbije i da on zapravo podržava Jokića, iako je navijač potvrdno odgovorio, Nikolu je u nastavku nazvao četnikom i objasnio da ta reč ima pozitivnu konotaciju u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ogi

09.12.2021 11:25

Ne znam sta vas cudi pa Filip Car ima sahovnicu na nozi i dosao na Pink da mafija i uzima novce i glumi frajera po rijalitiju toliko o televiziji sa nacionalnom frekvencijom .