NIKOLA DOBIO PO UŠIMA! Kari Pešić ODBRUSIO Jokiću, trese se Srbija!

Autor:

Sport

11.12.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, javno je govorio o zvezdi Denver Nagetsa Nikoli Jokiću.

NIKOLA DOBIO PO UŠIMA! Kari Pešić ODBRUSIO Jokiću, trese se Srbija!

Foto: Starsport/Ilustracija

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Kari je kao iz topa rekao da reprezentacija Srbije nije Nikola Jokić:

- Ja neću da idem kod njega, ja putujem da posetim sve igrače. Nikola je jedan od važnijih igrača, ali znate kako, reprezentacija nikada neće biti Nikola Jokić. On je izvanredan igrač, odličan momak i napreduje što je posebno važno. Pripada igračima ikada, jer svake godine u svojoj igri donese nešto novo. On je važan, ali jedan igrač ne pravi reprezentaciju. Meni su sada važni evropski igrači, da ih sagledam bolje, da se upoznamo. Naravno, pratim šta se dešava u NBA ligi i pokušavam da uspostavim dobru komunikaciju.- rekao je Svetislav Pešić za "Sputnjik".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Da li će igrati jedan ili drugi, to ne zavisi od mog odlaska tamo, tako da znate. To neće biti odlučujuće. Na kraju videću da li ću uopšte da idem- zaključio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
JS

12.12.2021 10:19

Pohvalio ga čovek za igru, a o tome da li će da ga uvrsti u ekipu, nema govora. Hvali ga kao perspektivnig igrača, ništa više.Da li neko veruje, da će momak napustiti Ameriku pre kraja karijere? Jok, Jokić. Sqmo u Srbiju na odmor i obilazak imanja, za sada.