RADONJIĆ OD IGRAČA TRAŽI SAMO JEDNO: Trener Zvezde ZAGREVA ATMOSFERU pred meč sa Cibonom!

Autor:

Sport

05.12.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda u ponedeljak, u 10. kolu regionalne ABA lige odmeriće snage sa ekipom Cibone u kojoj ima ulogu favorita.

RADONJIĆ OD IGRAČA TRAŽI SAMO JEDNO: Trener Zvezde ZAGREVA ATMOSFERU pred meč sa Cibonom!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener crveno-belih Dejan Radonjić, istakao je pred ovaj meč da njegov tim mora da igra veoma koncentrisano kako bi opravdao tu ulogu.

- Nakon utakmice sa ekipom Zenita, okrećemo se obavezama u ABA ligi i sledećem protivniku ekipi Cibone. Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi, pa ćemo pokušati odgovornom i koncentrisanom igrom da opravdamo ulogu favorita u ovom meču - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsport

 

Zvezda u regionalnom takmičenju ima skor 8-1, dok je Cibona zabeležila 6-4. 

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac pre svega je istakao da maksimalno poštuje hrvatskog rivala.

- Nećemo imati previše vremena za pripremu ove utakmice, u Beograd smo stigli tek u subotu u večernjim časovima. Naredni rival ekipa Cibone zaslužuje maksimalan respekt, mlada i ambiciozna ekipa, koja mnogo trči i koja može da napravi problem svakom rivalu. Mi želimo da opravdamo ulogu favorita u ovom meču, ali do bodova ćemo doći samo odgovornom i črstom igrom. Želimo da nastavimo sa pobedama pred seriju mečeva u kratkom vremenskom periodu koja nam sledi tokom ove i naredne nedelje - rekao je Davidovac.

Meč Crvena zvezda - Cibona na programu je u ponedeljak (06.12) od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading