CRNO-BELI SE DIGLI IZ PEPELA: Čudesan preokret Partizana i DRAMATIČNA pobeda protiv Igokee!

Autor:

Sport

04.12.2021

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana stigli su do velike pobede.

CRNO-BELI SE DIGLI IZ PEPELA: Čudesan preokret Partizana i DRAMATIČNA pobeda protiv Igokee!

Foto: KK Igokea/N Vuruna

Partizan je u gostima posle dramatične završnice savladao Igokeuu sa 70:68.

Crno-beli sad imaju skor od devet pobeda i jednog poraza, dok ekipa iz Laktaša ima po pet trijumfa i poraza.

Partizan je do pobede stigao iako je u jednom trenutku imao zaostatak od čak 14 poena razlike, a Igokeaa je dvocifrenu prednost imala i tokom četvrte četvrtine.

Partizan je nadoknadio taj minus za samo dva minuta i u poslednji minut ušlo se potpuno izjednačeno.

Imali su crno-beli napad za pobedu, koju je faulom presekao Jošilo, a siguran sa linije slobodnih bacanja bio je Uroš Trifunović.

Igokea je imala sve u svojim rukama na 14 sekundi do kraja, ali i zaostatak od -2, koji nisu uspeli da nadoknade. Voler je prvo promašio trojku, a onda i dvojku, pa su crno-beli odneli pobedu.

Crno-beli su bolje otvorili meč, pa su uspeli da poberdu sa 25:17. Međutim, u tim trenucima Igokea se budi i serijom 18:3 stiže do vođstva od 35:28 na poluvremenu.

Nastavio je domaćin da sipa u koš Partizana sa svih strana, pa je Igokea povela sa maksimalnij +14, 44:30.

Republika

Foto: Starsport

Ipak, crno-beli se nisu predavali, a imali su i ogromnu podršku publike u Laktašima. Uspeo je Partizan na krilima Madara i Ledeja da do kraja četvrtog perioda smanji na 54:47.

Obradovićev tim je nastavio da topi prednost domaćina i ubrzo je bilo "samo" 57:53. Imao je Avramović šansu da dodatno približi Partizan, ali je napravio ogromnu grešku u dodavanju i tako zaustavio nalet svoje ekipe.

Radanov se razigrao, vezao je četiri poena, a onda i asistirao Đorđevići, pa je Igokea stigla do +10, 63:53. Činilo se da je to to, ali Partizan prosto nije mogao da se preda, nošen neverovatnom podrškom Grobara.

Posle tajm-auta Obradovića Mur postiže trojku, a onda i Smailagić ubacuje pet poena u nizu i Partizan je za tren oka stigao na -2. Usledila je velika greška domaćina, pa je Ledej u kontri izjednačio na 63:63.

Potom su Jošilo i Panter pogodili po trojku, pa je bilo 66:66. Panter je sa linije penala doneo Partizanu prvu prednost posle prvog poluvremena, ali je Stivens ubrzo izjednačio na drugoj strani.

Usledila je završnica koju smo opisali na početku teksta, Trifunović je pogodio oba penala, a potom je Voler promašio dva šuta i Partizan je stigao do pobede.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading