SUZE U OČIMA GROBARA: Partizan ga je OTERAO a sada je prva želja Barselone!

Autor:

Sport

29.11.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Barselone u ovom periodu muče kadrovski problemi. Trener Jasikevičijus ima najviše ambicije ove sezone, želi titule u Evroligi i u ACB šampionatu, ali povrede ga dodatno usporavaju na tom putu.

SUZE U OČIMA GROBARA: Partizan ga je OTERAO a sada je prva želja Barselone!

Foto: Starsport

KK Partizan

Među povređenima su Nik Kalates, Kori Higins i Aleks Abrines, pa Barsa mora gledati na tržište.

Kako za sada stoje stvari, Kalatesu predstoji pauza do Nove godine, a možda čak i duža, stoga "Mundo deportivo" prenosi da Barsa već uveliko traži zamenu a u opticaju su nekoliko poznatih imena.

Među prvima na spisku je Jogi Ferel iz Panatinaikosa kao i Darius Adams koji igra u Kini. Kao potencijalno rešenje navodi se i Kodi Miler-Mekintajer, nekadašnji košarkaš Partizana koji sada nastupa za Andoru.

Foto: kkpartizan NIS

Kodi Miler Mekintajer

Navodno je upravo Miler Mekintajer najbolje rešenje za Barsu, ali je problem njegov ugovor sa Andorom.

Amerikanac je u beogradskom Partizanu boravio od jula 2020 do februara 2021, s tim što je u poslednjih mesec dana bio van takmičarskog tima odlukom tadašnjeg trenera crno-belih Saše Filipovskog. Nakon što je raskinuo ugovor sa crno-belima, Miler Mekintajer je prešao u francuski Burg do kraja sezone. Narednu sezonu dočekao je kao košarkaš Andore. 

I tada se činilo da su ga se crno-beli prelako odrekli. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading