BOGDANOVIĆ JAUKAO OD BOLOVA PA IZNET SA TERENA: Jeziva POVREDA srpskog košarkaša (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnom susretu Atlante i Njujork Niksa, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doživeo je težu povredu, te je parket morao da napusti uz pomoć saigrača, koji su ga izneli sa terena.

BOGDANOVIĆ JAUKAO OD BOLOVA PA IZNET SA TERENA: Jeziva POVREDA srpskog košarkaša (VIDEO)

Foto: YoutubePrintscreen

Bogdan Bogdanović

Sve je počelo dobro po Bogdana, do četvrte četvrtine proveo je deset minuta na parketu, upisao dva poena ali je zatim, prilikom jednog defanzivnog skoka stao na stopalo svog saigrača Klinta Kapele.

Tom prilikom je izvrnuo zglob i odmah ostao legao na parket uz bolnu grimasu. Na teren je odmah ušla i lekarska ekipa, koja nije želela ništa da rizikuje te je Bogdanovića odmah poslala u svlačionicu, a Atlanta je ubrzo saopštila da više neće ulaziti u igru.

Houski su ispustili pobedi nad Niksima, i na kraju su poraženi rezultatom 99:90, a da stvar još bude gora, povredio se i Kem Rediš, 

Trener Atlante Nejt Mekmilan je odmah posle meča potvrdio da ne zna ništa o njihovim povredama pre nego što urade rendgen.

NBA REZULTATI

Filadelfija - Minesota 120:121*
Atlanta - Njujork 90:99
Bruklin - Finiks 107:113
Čikago - Majami 104:107
Klivlend - Orlando 105:92
Hjuston - Šarlot 146:143*
Dalas - Vašington 114:120
Juta - Nju Orleans 127:105

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading