PRORADIO SRPSKI INAT! Reprezentativac je UDARNA VEST u Evropi!

Autor:

Sport

23.11.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović bio je najzaslužniji za trijumf Panatinaikosa nad Olimpijakosom, a posle derbija istakao je da je ponosan što je Srbin.

PRORADIO SRPSKI INAT! Reprezentativac je UDARNA VEST u Evropi!

Foto: Starsport

- Volim da igram u atmosferi poput ove. Ne zaboravite, ja sam Srbin. I mi imamo sličan derbi, pa sam svestan takve atmosfere. Ona je za mene veliki motivator. Zaista uživam u duelima sa timovima sa mnogo emotivnih navijača. Svakako je mnogo bolje ovako nego pred praznim stadionima - rekao je Nedović posle meča, a zatim je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović "srušio" Oli

Svi su znali kakve sam probleme imao od početka sezone, pa sam zaista želeo da budem u najboljoj mogućoj kondiciji za ovaj meč, jer sam veoma dobro znao njegovu važnost i veoma sam srećan što sam odigrao dobro - istakao je Srbin za grčku "Gazetu".

Podsetimo da su "zeleni" savladali crveno-bele sa 81:76, a upravo je Nedović pokrenuo seriju PAO-a u velikom grčkom derbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading