DETALJI AFERE KAPITENSKA TRAKA: Obradović SKLONIO Zagorca zbog Smailagića!

Autor:

Sport

22.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade rekao Alenu da se ku*či jer je zakasnio na trening 15 minuta, ne znajući da je o tome obavešten trener Obradović.

DETALJI AFERE KAPITENSKA TRAKA: Obradović SKLONIO Zagorca zbog Smailagića!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Na treningu Košarkaškog kluba Partizan nije bilo tuče između igrača, ali je malo nedostajalo da se u klinču nađu kapiten Rade Zagorac i jedan od najmlađih u timu Alen Smailagić, saznaje Srpski telegraf. Dvojica asova crno-belih žestoko su se (verbalno) sukobila početkom nedelje, pred meč Evrokupa s Lijetkabelisom, nakon čega se u domaćoj javnosti zbog oduzimanja kapitenske trake Zagorcu podigla velika prašina.

Iako se prvobitno pisalo da se on fizički obračunao sa Rodionsom Kurucom, sukob je zapravo nastao na relaciji Zagorac-Smailagić jer je bivši košarkaš Golden Stejta zakasnio na trening petnaestak minuta. Kritike Zagorca na račun mlađeg kolege "da se ku*či iako je najmlađi u timu, da bi on trebalo najviše da se dokazuje" bile bi osnovane da Alen prethodno nije obavestio šefa struke Željka Obradovića da će kasniti jer je, navodno, bio na sudu oko spora sa jednim skautom Voriorsa.

Smailagić je kapitenu najpre mirnim tonom odgovorio da se javio treneru i da ne bi trebalo da se meša, što je starijem kolegi zasmetalo, zbog čega ga je odgurnuo ramenom. Najprisebniji i najbliži mestu incidenta bio Nemanja Dangubić, koji je razdvojio zaraćene klupske drugove, a s obzirom na to da je protiv Litvanaca poneo kapitensku traku, očigledno je bila nagrada za to što je uspeo da smiri uzavrele strasti. Uglavnom, kako je i sam Žoc naglasio na konferenciji za medije nakon pobede protiv Budućnosti, tuče nije bilo.

- Ne pratim novine i napise. Ali, istine radi, moram da se oglasim i kažem da je ono što se pojavilo o sukobu Radeta Zagorca i Rodiona Kuruca - neistina. To je apsolutna neistina - rekao je Obradović, koji je protiv Podgoričana vratio kapitensku traku Zagorcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading